Inrichting

Keuken

Een stevig ontbijt of een romantisch diner. De keuken van Chalet het Edelhert is uitgerust met een koffiezetapparaat, combi-oven, koelkast, dampkap en bevat voldoende keukenbenodigdheden zoals een blikopener, bestek, glazen, kommen, pannen, kookpotten, snijplanken, een vergiet ... om een lekkere maaltijd op tafel te toveren.

Living

In de gezellig ingerichte woonkamer kunt u vanuit uw comfortabele zetel genieten van het vlammenspel van de pelletkachel. TV is uitgerust met TV-Vlaanderen (belangrijkste Vlaamse zenders zijn beschikbaar). Maar je kan ook altijd een filmpje kijken op de DVD-Speler. USB-aansluiting is voorzien.

Badkamer

De badkamer is netjes ingericht met een douche, wastafel en toilet zodat uw persoonlijke hygiëne niets tekortkomt. Met een kaarsje en een zacht muziekje op de achtergrond maakt u het extra gezellig. Meer moet dat niet zijn.

3 Slaapkamers

Met 3 slaapkamers biedt onze chalet zowel plaats aan koppels als gezinnen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ruim tweepersoonsbed voorzien van tweepersoonsdonsdekens en kussens. Overtrekken zelf mee te brengen.

Buiten

Op een warme zomerdag gaat er niets boven buiten vertoeven op uw terras van 35m2. Het comfortabele tuinmeubilair biedt de mogelijkheid om relaxed van het prachtige uitzicht te genieten. De tuin is volledig omheind, u kunt dus gemakkelijk een oogje in het zeil houden terwijl uw kinderen zich vermaken. Ook op een 100 meter van de chalet is een visvijver gelegen waar u vrij kan hengelen!